31/10/06

REFLEXIONEM !!

Avui ha estat un dia tranquil, preparant les coses per demà. He pogut llegir una mica més la premsa, alguns documents i notes. També he aprofitat per repassar algunes de les coses que diu l’adversari i he trobat un díptic que diu: “Mai un Govern ha fet tant per Mataró”.

Home! El que no es pot fer és dir mentides. No seré pas jo qui diré que en tres anys el govern trifàsic que hem patit no ha fet absolutament res, entre altres coses, perquè és més difícil que fer alguna cosa, encara que sigui malament. Però que “Mai s’ha fet tant”? D’on ha sortit l’Hospital de Mataró, ara ja petit perquè la població ha crescut d’una forma desmesurada i perquè la gran qualitat dels professionals fa que vingui gent d’altres lloc. I els nous Jutjats? Qui els va fer? L’autopista de Mataró a Granollers, que havia de ser de peatge, de qui és obra? El CAP de Cerdanyola, de quina època és? Escoles: que no se’n ha fet cap des del 1979? Barris: qui es va fer càrrec d’herències anteriors i amb ADIGSA ha reparat i construït habitatges? Ara només arreglen carrers, però i l’habitatge, que passa amb l’habitatge?

Això sí, fotos, convenis i dibuixos se’n han fet molts en tres anys. S’han convidat molts consellers/res i els governs eren molt amics. Es veu que es trobaven a berenar i sortien junts el cap de setmana. Fins que el desastre va ser evident i ja no s’utilitzava tant l’expressió “Govern Amic” i quan preguntaves alguna cosa no et contestaven amb una de feina deu o onze anys.

Ah! I la restauració de la basílica de Santa Maria no deixa de ser un desig de tots, TOTS, però concret encara no hi ha res, entre altres coses perquè “con la Iglesia hemos topado”. Així que esperem a veure com acaba.

Tot plegat, que, després de reflexionar, m’inclino per una formació política que no hi posi un fons tan vermell, no m’enganyi d’aquesta manera i m’expliqui la veritat, però no a mitges, com fan aquests d’ara.