23/10/06

MÍTING CENTRAL, NOMÉS FALTEN 10 DIES

Ho confesso! Feia temps que no anava a actes d’aquestes característiques. Per mandra? Per la feina i els horaris? Per manca de motivació? No ho sé!
.
Però, ahir vaig anar amb un grup de militants de Mataró al Míting Central de CiU. Va ser fabulós. El pavelló de la Vall d’Hebron era ple de gom a gom. Van participar-hi: Enric Morera, secretari general del Bloc Nacionalista Valencià, que va donar pas a Anxo Quintana, portaveu del BNG, que va ser sorprenent, el president del PNB, Josu Jon Imaz, que va fer tot el seu parlament en català, i el secretari general de CiU, Josep Antoni Duran i Lleida, que, com sempre, va estar formidable.
.
Finalment, el plat fort: l’Artur Mas. Com diuen la gent gran. Aquest noi n’ha après molt. Si fa tres anys ni ningú podia posar en dubta la preparació i capacitat d’Artur Mas, ara s’ha convertit en un líder indiscutible. Va ser emocionant la referència a Jordi Pujol. La va fer com ho fan els que estan segurs d’ells mateixos i saben reconèixer la feina als que han passat davant seu.
.
Les campanyes són sempre intenses i comporten un l’esforç important. Aquest acte, quan faltaven 10 dies per a les votacions, va servir per carregar les piles abans d’afrontar la recta final. A més, ens en vam donar compte de que no estem sols, els amics valencians, gallecs i bascos estan amb nosaltres.
.
Els que no hi vàreu poder ser podeu fer-vos una idea del que va ser mirant i escoltant un resum en vídeo.