24/10/06

NOMÉS QUEDA UNA SETMANA DE CAMPANYA

Convergència i Unió a Mataró a optat per una campanya amb molt de contacte personal, fugint de grans actes, llevat del míting amb el President Pujol o la participació als actes centrals de Barcelona.
.
Cada dia surten equips de militants i simpatitzants de CiU encapçalats per algun regidor i el candidat a l’alcaldia de Mataró, Joan Mora. En alguns casos aquesta acció s’ha reforçat amb la presència de vehicles amb megafonia i inflables pels més petits.
.
Per altra banda, CiU és de les poques forces polítiques, potser l’única, juntament amb ICV, que a les nits té militants col·locant pancartes i plafons als carrers de la ciutat. Feina que la majoria de partits encarreguen a empreses especialitzades.
.
Avui comença la darrera setmana de campanya. De demà en vuit, dia de Tots Sants, és el dia clau. La primera cosa que hem de fer tots és participar. Si hi ha un elevat percentatge de participació serà una victòria de la democràcia. Després, cadascú haurà de triar, d’entre les que es presenten, l’opció que consideri que més defensa els interessos de Catalunya. Per mi, aquesta opció és la de Convergència i Unió, que encapçala l’Artur Mas.