16/10/06

LA CAMPANYA NO PODIA COMENÇAR MILLOR

Avui ha estat el primer dia de campanya electoral. Com ha dit Felip Puig, aquesta campanya és la recta que ens queda per córrer després de la darrera corba d’una cursa que fa dies que va començar.

La bona acollida de la ciutadania de Mataró al porta a porta dels candidats i la desfilada de moltes persones a la carpa de
CiU per sol·licitar paperetes i un exemplar del DVD ConfidencialCAT han estat un inici de campanya esplèndid i que esperona a qualsevol.

Inicialment, no era la meva intenció tornar a parlar del
famós DVD , però davant de la cita, per part de persones d’altres formacions polítiques, d’escrits que el critiquen, no vull deixar passar l’ocasió de recomanar la lectura d’un parell d’articles d’opinió del diari Avui d’ahir diumenge. El primer, el del cap de política del diari, el periodista mataroní David González i, el segon, el de Salvador Sostres, col·laborador habitual. Posats a recomanar, no us perdeu l’entrevista que el prestigiós economista Xavier Sala i Marín fa a José Montilla, a La Vanguardia d’avui. Encara més, llegiu al seu web la part que el diari no ha publicat i escolteu el testimoni sonor. Si ho feu, no caldrà que us defensi el que alguns qualifiquen de “mentida” , quan són “Fets i no paraules” del que es tracte.