1/5/06

CANDIDATS

Des de que es va conèixer la notícia de que en Pim Esperalba no es tornaria a presentar com a candidat a l’alcaldia de Mataró que tot són especulacions i preocupacions per qui serà la persona que ocuparà el seu lloc. Són molts els militants, simpatitzants i amics que pregunten. Començo a pensar que tal vegada hauria estat millor una mica menys de transparència i nomenar el candidat quan toques. De fet, és evident que ni a Esquerra, ni al Partit Popular encapçalarà la llista la mateixa persona que a les passades eleccions municipals i no passa res. Tampoc serà el mateix el candidat dels socialistes, encara que en aquest cas previsiblement serà l’actual alcalde.

Ja ho sé! En Pim havia anunciat que el seu projecte era per a dues legislatures. És precisament per això que va voler-ho anunciar personalment als ciutadans i ciutadanes de Mataró. Però no patiu, a Convergència i Unió hi ha moltes persones que poden encapçalar el nostre projecte. Es tracta d’elegir la millor situada i que pugui compaginar la seva activitat professional i la seva vida privada amb l’activitat política.

Per altra banda, el procés ha de ser transparent i democràtic, tots els militants i simpatitzants tenen dret a dir-hi la seva. És per això que es convocaran reunions i assemblees abans de prendre una decisió definitiva.