22/4/06

UNA NIT AMB L’ESPORT

Ahir vaig assistir a l’edició d’enguany de la “Nit de l’Esport”, ni més ni menys que la número 51. No faré la crítica esportiva, que la deixo pels periodistes i mitjans especialitzats. Això sí, felicito molt sincerament a tots els esportistes, nois i noies, de totes les categories i també als que amb el seu esforç fan possibles els clubs que els patrocinen. Tampoc parlaré del discurs del Sr. Niubó, secretari general de l’esport, que per patètic és millor no parlar-ne. L’Alcalde va escombrar cap a casa, com tots els alcaldes. Vull parlar del president del Patronat Municipal d’Esports i regidor de Joventut, el company Ivan Pera. Més que parlar-ne, vull felicitar-lo. L’Ivan és senzill, sincer i honest. Defensa la seva feina, però sobretot sap agrair als seus col·laboradors la que fan i que fan bé. No és la primera vegada que sento parlar a l’Ivan i tinc la mateixa sensació. A més, quan li ha tocat reconèixer un error, com va passar amb la publicació del “Pla Jove x Mataró”, ho ha fet i l’ha assumit com a màxim responsable de l’àrea, tot i no ser culpa d’ell de manera directa.

Llàstima que a la política no hi ha gaires per sones com ell. Li va tocar entrar a mig mandat, substituint en Manel Mas, que va marxar a fer de diputat a les espanyes. Després li va tocar pagar el desgavell causat per la dimissió del Cap de Llista d’ERC
canviant de regidoria quan tot just tenia temps de començar a conèixer una mica la feina. El que se li encomana, primer Participació Ciutadana i Cooperació i ara Esports i Joventut, són feines agraïdes, però complicades, i ell se’n surt. Felicitats Ivan!!