12/6/16

NINGÚ VA DIR QUE SERIA FÀCIL. Intervenció a l'acte FetsxCatalunya a Mataró


Sabíem que allò que Convergència, que el president Mas i que el president Puigdemont tiraven endavant no seria bufar i fer ampolles. Ja veieu que surten pegues per tots costats.
Els poders de l’Estat ens posen tots els pals a les rodes possibles perquè saben que aquest país acabarà sent el que la seva gent vulgui ser...
No ens estranya que els nostres veïns espanyols no vulguin que marxem, perquè ens necessiten, necessiten l’empenta, el coratge, la força, la creativitat i també els diners de Catalunya.
Però què fan per intentar que nosaltres canviem de parer? RES !!
Perdó, rectifico, sí que fan, sí... Ens collen una i altra vegada; ens fan la vida impossible; ens menystenen i fan que cada vegada hi hagi més independentistes.
Però això dels nostres veïns era i és previsible...
Ara bé, i la CUP?  Era previsible que la CUP actués com ha actuat? És acceptable que uns independentistes facin la punyeta a uns altres independentistes per evitar que entre tots plegats aconseguim la independència?
Teníem un pacte d’estabilitat amb la CUP... Prou que ho sabeu, President... un pacte d’estabilitat que per a la gent de Convergència va ser molt dolorós. Vam haver de sacrificar el nostre líder; vam haver de renunciar a fer president a la persona que era el nostre candidat; vam haver de renunciar a la figura del president Artur Mas per poder començar la legislatura i que el projecte d’il·lusió de milions de catalans i catalanes no es desinflés...
Vam acordar estabilitat a canvi d’Artur Mas. I ara la CUP es passa pel folre el pacte: “HA QUEDAT MOLT CLAR QUE NO TENEN PARAULA, QUE NO SON DE FIAR”
Però a uns i als altres la jugada no els està sortint del tot bé. Quan ens van dir que havíem de renunciar al president Artur Mas es pensàvem que Convergència perdia el seu líder.
Doncs ES VAN EQUIVOCAR...
CONVERGÈNCIA NO HA PERDUT EL SEU LÍDER...
CONVERGÈNCIA HA GUANYAT UN NOU LÍDER...
JA NO EN TENIM NOMÉS UN... ARA EN TENIM DOS...
DOS LIDERS DE PEDRA PICADA...
DOS CRACKS DE LA POLÍTICA...
DUES PERSONES QUE ENS FAN SENTIR ORGULLOSOS DE FORMAR PART DE LA FAMÍLIA CONVERGENT.
Gràcies President per la lliçó de coratge, enteresa, orgull, claredat, humilitat i patriotisme que vareu donar al Parlament... Gràcies per haver-nos fet sentir orgullosos del nostre president...
Gràcies per posar les coses al seu lloc, per ser clar, per no arrugar-vos, per no dubtar, per agafar el toro per les banyes i dir que AQUEST PAÍS NO RENUNCIA A RES.
GRÀCIES PER TOT AIXÒ PRESIDENT !!!

Companyes i companys, candidats, president... No podem continuar com fins ara a Catalunya i a Espanya...
A Catalunya hem de treballar de valent per sumar molta més gent a la nostra causa sobiranista. Ja hem vist que no ens podem refiar de la gent de la CUP; no crec que puguem esperar gaire més d’ells si no hi ha algun cop de timó...
No sé a que juguen –bé, si, penso que sí... juguen a fer-nos mal—, però, com deia, juguin al que juguin és evident que no ens podem refiar.
President, hem de treballar de valent per ampliar la base social que dóna suport a la independència. I si no la tenim  -i us ho diu un independentista de fa molts anys, no d’ara, i aquí tothom ho sap- potser caldrà reorientar el full de ruta i canviar d’estratègia.
De moment, hem d’anar a Madrid a treure’n el màxim possible per a Catalunya... Hi hem d’anar a fer política, però també a treballar per les coses concretes que afecten als catalans.
Estic convençut que aquestes eleccions generals ens aniran bé. No ho tenim fàcil, és cert. Nosaltres ens hem desgastat pel país, hem treballat... Com diu algú que tots coneixem MENTRE UNS DIUEN A TOTHOM EL QUE S’HA DE FER, NOSALTRES HO FEM!!!
Continuem en aquesta línia.
Fem possible el que el país espera.
Siguem forts a Madrid
I construïm el millor país per als nostres fills.

MOLTES GRÀCIES A TOTS  !!!!