17/8/15

Una nova Serenata al carrer Sant Ramon i ja en van 150


Les Santes d’aquest any ja ens queden lluny i, tot i que la calor no ha marxat, el temps comença a canviar. El setembre és a tocar i el carrer de Sant Ramon s’engalana per celebrar un any més, i ja van (ningú m’ho ha sabut dir exactament) al voltant dels cent cinquanta, la seva Serenata, la més antiga i més farcida d’actes de les moltes que s’organitzen a la nostra ciutat.

Els veïns del carrer de Sant Ramon i rodalies porten mesos, molts mesos, preparant el programa i cercant col·laboracions per fer-lo realitat. Tal com estan les coses, cada dia és més difícil trobar qui pugui aportar alguna cosa, sigui en espècies o en diners, per ajudar a la Festa, però ells no defalleixen i quan els veiem amb tanta il·lusió també ens costa dir que no.

Com cada any no faltarà de res, havaneres, sardanes, cinema, sopar de germanor, ball, programació infantil..., fins i tot Missa Solemne en honor al Sant, com si fos l’Ofici de la Festa Major. Però aquest 2015 tindran uns convidats especials, el dia 28 la família més alta i més important de la Ciutat, La Família Robafaves, visitarà la Serenata com una família més de les moltes que ho fan any rere any.

Tota una setmana d’actes festius que cerquen la convivència i fomentar l’amistat entre veïns i amics. Del dilluns 24 al diumenge 30 d’agost podeu passar pel pati de l’escola Joan Coromines o pel mateix carrer de Sant Ramon i segur que passareu una molt bona estona. Donem gràcies a tots els que, amb la seva feina absolutament desinteressada, ho fan possible.

Visca Sant Ramon !
Visca Mataró !
Visca Catalunya !