7/1/12

Primer pressupost d’un nou mandat


Noves propostes com l’Agència del Redesenvolupament o el fet que nosaltres si que ens creiem el Front de Mar com a sector amb potencialitats marquen clares diferències.
.
És evident que l’herència de compromisos econòmics adquirits (potser queda més clar si en diem deutes ajornats) o l’aportació de fer aportacions a PUMSA, condicionen molt la confecció del pressupost. Però, malgrat tot, i amb els primers canvis en l’organització, el nou govern va deixant enrere poc a poc les cotilles que representen 32 anys d’un mateix color polític.
.
Dimecres al vespre el Ple Municipal va aprovar el primer pressupost d’un nou mandat marcat pel canvi en el govern municipal. Ha estat possible gràcies al vot “responsable” del grup socialista i amb el vot en contra del grup del PP.
.
De l’anàlisi del pressupost es poden, malgrat la situació econòmica deixa poc marge, anar trobant les primeres senyals de canvi i també demostren, en temes com la inversió en reurbanització de carrers de les rodalies del futur Corte Inglés, que el que alguns encara mantenen de no suport a la vinguda de la locomotora comercial per part de CiU és mentida. CiU mai ha deixat de defensar la necessitat d’aquesta locomotora, però, com sempre i en tot, ha defensat que les coses es fessin bé i que la llei és igual per a tothom. Haurà estat el govern municipal de CiU que haurà resolt els temes urbanístics pendents per tal de fer possible la llicència d’obres a “El Corte Inglés” i signar el contracte de compra-venda.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Suspès per desicions que fan tornar enrere en matèria de cultura on un local com El Dau situava Mataró en el mapa cultural català. MOLT MALAMENT, Quim!