9/9/11

Primer Ple Ordinari del nou mandat municipalAhir es va celebrar el primer Ple Municipal Ordinari del nou mandat que vam iniciar el passat dia 11 de juny.
.
Les intervencions no van ser excessivament llargues i això va fer que, malgrat un important nombre de propostes de resolució per part de tots els grups, la durada de la sessió fos assumible per a les persones que van voler seguir-la.
.
Si ve és veritat que no hi havia importants novetats, tot i que algun dels temes era molt important per a la ciutat, va quedar clar que hem entrat de ple en la normalitat i que estem en condicions d’anar agafant el ritme necessari per tirar noves propostes endavant.
.
Amb la celebració prèvia de les Juntes Generals de les diferents empreses municipals que formen part del Grup PUMSA, va quedar completat el procés de constitució dels respectius Consells d’Administració que la propera setmana ja començaran la seva feina amb les primeres reunions. També es van fer alguns retocs al Cartipàs municipal per tal d’ajustar-lo a les necessitats del nou Consistori.
-
L’absència per malaltia d’en Marcel va fer que hagués de respondre algunes preguntes sobre temes dels que el meu coneixement és limitat, però vam sortir del pas i vam donar resposta. D’aquests temes cal destacar la proposta del PSC sobre l’escola Marta Mata, que va permetre anunciar l’inici de les obres de construcció del centre durant el darrer trimestre de 2011. Una molt bona notícia per a la ciutat i, molt especialment, per la comunitat educativa de l’escola.
-
L’alcalde va portar el debat com si tingués veterania en el càrrec i no va faltar l’enfrontament polític entre ell i el líder de l’oposició, que sembla que encara no ha trobat el seu lloc.