6/5/11

Primer dia de campanya


CiU va decidir fa temps que la campanya havia de ser senzilla i de molt, molt contacte amb la gent. Per això, portem setmanes, mesos, sortint cada cap de setmana al carrer amb la nostra carpa. Durant aquest temps, els ciutadans i ciutadanes ha pogut acostar-se i parlar amb nosaltres, fer-nos arribar els seus suggeriments i les seves preocupacions.
.
I ara, quan només queden quinze dies per a les eleccions i en plena campanya electoral, ens seguireu trobant al carrer escoltant, compartint inquietuds i explicant quin és el nostre projecte. Per això avui érem a la plaça de les Tereses i demà serem a El Palau i demà passat al Parc Central, i així cada dia. Ningú ens podrà dir que és la primera vegada que ens veu en un o altre barri de la Ciutat, en tot cas, ens preguntaran: altra vegada per aquí?
.
Malgrat tot, i per arribar encara a més gent, també explicarem les nostres propostes a través d’alguns actes convencionals de petit format i aprofitant la finestra que ens puguin obrir els diversos mitjans de comunicació de la ciutat.
.

.
Tampoc faltarà la propaganda impresa, les pancartes, les banderoles, les tanques o els autobusos com el que he pogut retrata aquesta tarda aturat en un semàfor. O la tradicional penjada del primer cartell com la que vam fer ahir a la plaça de Cuba.
.

En definitiva tenim al davant una campanya que vol utilitzar tots els elements convencionals per estar tant a prop de la gent com sigui possible. Una campanya en positiu enun moment en que el canvi és més possible que mai.