12/5/11

Parada obligatòria en la campanya electoral

Avui hem aturat durant 24 hores l’activitat electoral en solidaritat amb les víctimes del terratrèmol de Llorca (Murcia). Vam conèixer la notícia ahir durant el debat organitzat per Capgròs i TotMataró, però, malgrat se’ns va comunicar que hi havia algunes víctimes mortals, en aquell moment no ens podíem imaginar l’abast de les destroces ocasionades pel moviment sísmic i ha estat aquest matí, amb les primeres imatges, que ens fem càrrec de la situació.
.

.
Pel que fa a CiU, al matí teníem previst instal·lar la carpa a la plaça de les Tereses, on esperàvem la visita del Secretari General Adjunt de CDC i president del Grup Parlamentari de CiU, Oriol Pujol, a la tarda ens esperaven al Pla d’en Boet i Peramàs i, al vespre, a l’escola Angeleta Ferrer, havíem d’explicar les nostre propostes en ensenyament. Actes que hem suspès en solidaritat amb tots els afectats.
.
Demà serà un altre dia i reprendrem el ritme normal, però no hem d’oblidar la molta gent que avui no podrà dormir a casa seva i, probablement, ni podrà agafar el son recordant els moments en que tot s’ha mogut al seu voltant, quan han vist perillar la seva integritat i la de les persones més estimades. Aquest serà un fet que, per desgracia, sempre més recordarem quan parlem de les eleccions del dia 22 de maig.