2/11/10

Montilla a la recerca desesperada del vot jove

Quan només falten 26 dies perquè pel canvi al govern de Catalunya, el tripartit inicia campanyes a la desesperada per captar el vot dels joves que no han trobat feina i tampoc estan estudiant, els anomenats “ni-ni”.

Amb les eleccions convocades, amb totes les enquestes en contra i amb el ministre que res a sabut fer per aturar l’atur a Espanya a la seva candidatura, el Sr. Montilla destina 20 milions d’euros (que no té) a una mesura que recorda promeses electorals de Zapatero com els 400 euros que s’ha vist obligat a suprimir abans d’acabar la legislatura per manca de diners a la caixa.

Ningú pot amagar una intenció clara de comprar el vot de 154.000 joves catalans que es troben en situació de “ni-ni”, després que ni el tripartit, ni el govern del PSOE a Espanya hagin estat capaços, en vuit anys, de col•laborar amb les empreses per crear nous llocs de treball.

Aquesta nova acció del tripartit no fa altra cosa que confirmar, una vegada més, la necessitat d’un canvi al front del govern de Catalunya. Necessitem canviar la improvisació a la desesperada per conservar la cadira per un lideratge seriós que reactivi l’economia en lloc de donar subvencions que després no podrem pagar.