17/9/10

“Artur Mas, un home de compromís”

Ho va dir molt clar Pilar Rahola dimarts passat A la presentació del llibre “La màscara del rei Artur”, un acte organitzat per CiU a Mataró i que es va fer a la Sala Polivalent de l’Edifici de Mar de l’Escola Pia.

Responent a una pregunta del públic sobre si el votaria, va voler mantenir el seu vot en secret, però va afirmar que estava convençuda que si Mas era President de la Generalitat no ens enganyaria i seria un bon president.

Pilar Rahola, que va omplir a vessar la sala, va agrair la bona assistència de públic en un dia en que jugava el Barça, va explicar com li havia costat acceptar l’encàrrec de l’editorial Magrana però també que estava molt contenta d’haver-ho fet.

La intervenció de l’escriptora va estar plena d’anècdotes i que, a més d’interessant, la van fer divertida, va afirmar amb rotunditat que havia descobert que dins d’
Artur Mas hi habita un home amb els seus anhels i les seves esperances, un home gran humanament i intel·lectualment, que era un home de compromís i, com ja he dit, que seria un bon president de Catalunya.

A tothom que no va poder assistir aquell dia li recomano que
vegi els vídeos i segueixi l’acte de forma íntegra. Val la pena!!

No cal dir que el llibre és molt interessant, a més de desmentir estereotips creats al voltant del candidat de CiU, descobreix escenes i moments de la transició entre Pujol i Mas a CiU que fins ara no s’havien explicat. Es llegeix molt ràpidament i és molt llaminer, com més avances més ganes de continuar es tenen. No us el perdeu !!