2/8/10

Condemna a la violenta agressió a un regidor de Caldes

Marcos Blázquez en una sessió plenària

Ahir diumenge, el company i regidor de l'Ajuntament de Caldes d'Estrac, Marcos Blázquez, que té 67 anys, va patir una violenta agressió per part d'alguns ciutadans del municipi, entre els que hi havia un extreballador de la Brigada Municipal a qui no se li va renovar el contracte, a conseqüència de la qual ha tingut que ser atès a l'hospital.

Davant d'aquests fets reprovables l'Alcalde Joaquim Arnó, ha convocat un Ple extraordinari per avui a les vuit dels vespre per rebutjar tot tipus de violència, al qual he assistit com a mostra de suport i solidaritat amb tots els companys,amés de l’afectat i la seva família. La gent de Caldes d’Estrac omplien la sala on s’ha celebrat el Ple, que era molt més gran que l’habitual. També hi havia alcaldes i regidors de diversos municipis de la comarca, així com l’Albert Batlle, exalcalde de la població, qui m’ha explicat que en Marcos era a casa recuperant-se dels cops i els traumatismes causats per la brutal agressió.

Cadires buides
. Les cinc cadires del PSC són buides, la de l'altre costat és la del regidor agredit

.No puc entendre com es pot agredir una persona d’aquesta manera i encara menys quan la víctima és un representant ciutadà, per la qual cosa s’agredeix a tot un poble. Crec que un acte així no té color polític i és per això que crec inacceptable el posicionament del PSC que, al•legant que estaven de vacances i no havien tingut temps per analitzar una proposta d’acord que només condemnava els fets, no s’ha presentat al Ple. Això si, han enviat una carta lamentant els fets, però sense cap condemna, sense cap representant d’altres municipis o del partit a la sala. Avui, amb aquesta actitud, el PSC ha demostrat el poc respecte que té per les institucions democràtiques del país.