3/7/10

Per les Santes, posa la bandera de Mataró al teu balcó

Avui hem tornat a sortir al carrer amb la Carpa de CiU, però aquesta vegada, a més de recollir les impressions de la gent sobre les mancances de la ciutat i, sobretot, recollir les seves “Idees pel Canvi”, hem iniciat la campanya per aconseguir que per les Santes el màxim de balcons estiguin engalanats amb la bandera de la Mataró.

Hem encarregat un bon grapat de banderes i tothom que vulgui pot passar a recollir-ne una per la Carpa de CiU, només demanem una aportació per cobrir el cost que ha tingut la seva fabricació.

La bandera ve preparada amb una veta a cada extrem, per tal que sigui molt fàcil lligar-la a qualsevol balcó o finestra, i l’acompanyem d’un breu escrit sobre la seva història que ha redactat el doctor en història i dues vegades Premia Iluro, Ramon Reixach.

D’aquesta manera, des de CiU volem contribuir a la Festa Major, en un acte que no és polític i que no val diners. Hem d’aconseguir que del 24 al 29 de juliol Mataró estigui ben engalanada per col·laborar, encara que sigui amb un petit gra de sorra, a que les Santes segueixin essent una de les millors festes majors de Catalunya i que tots els mataronins i mataronines se la sentin seva.

Quan van ser les set, però, vam poder creuar el carrer i fer el “Brindis per la Independència” que un grup de ciutadans, molts d’ells voluntaris e 20J, havien preparat sota la Bandera de Catalunya, instal·lada a proposta de CiU a la plaça de Santa Anna.