8/5/10

El P. Joan ha fet 80 anys

Ahir, el P. Joan, un dels escolapis més estimats a Mataró, feia 80 anys. Són milers els infants de la ciutat que han passat per les seves mans, ja sigui a l’aula o a la catequesi per a la Primera Comunió, i també són moltes les famílies que han rebut el seu suport en moments difícils.

El P. Joan va arribar a Mataró a principis dels anys cinquanta, acabat d’ordenar sacerdot. Alumnes seus de diverses edats ens vam aplegar per promoure el seu nomenament com a Fill Adoptiu de la Ciutat i també va rebre la Creu de Sant Jordi de mans del president Pujol. Reconeixements merescuts per la seva labor a favor de la ciutat i del país.

Amb motiu del seu aniversari, l’Associació d’Amics de l’Escola Pia al Senegal, de la qual ell és president, amb la col·laboració de l’AMPA i els Antics Alumnes de Santa Anna, juntament amb l’Escola, li van fer un petit homenatge. El millor regal el va tenir quan es va trobar més de sis-cents alumnes de primària omplint l’Església de Santa Anna per felicitar-lo. El P. Joan hi va anar enganyat i se’ls va trobar allà, omplint l’església de gom a gom i cantant cançons de les que ells ha estat ensenyant als infants durant molts i molts anys.

Als seus 80 anys, el P. Joan no falta cap dia, tampoc ahir, a la seva missa de 2/4 de 8 del vespre, una de la que reuneix més feligresos a la ciutat. Esperem poder comptar amb la seva companyia durant molts i molts anys.