4/4/10

Setmana Santa


Benedicció de Rams (primera al nou pati de Santa Anna)

La Setmana Santa és moltes coses: és fe i tradició, és cultura, ... però a la nostra societat també són dies de vacances. Unes vacances curtes que permeten desconnectar quatre dies, o més segons les feines, descansar i tornar amb “les piles carregades”.

Jo mateix, feia temps que no estava quaranta vuit hores seguides sense posar en marxa l’ordinador i quan ho fet ha estat per jugar una mica i renovar la imatge del bloc.

Processó de Dijous Sant i Processó del Silenci


No he deixat de participar als principals actes religiosos i de seguir algunes de les processons que es fan a la Ciutat, tot i que no amb la intensitat d’altres anys, precisament per desconnectar i dedicar el temps a coses per a les quals habitualment no queda temps.

Vetlla Pasqual


Demà, però, serà el darrer dia de festa i caldrà anar preparant tems i papers per a la setmana. Dijous tenim Ple Municipal i s’ha de preparar. A més, dissabte tenim prevista una jornada per animar a militants i simpatitzants a participar a la xarxa. Vindran companys experts en xarxes socials i ens explicaran els secrets del
facebook, el twitter, entre altres, i, com no, de Cativistes, al xarxa dels nacionalistes. Cal doncs aprofitar les darreres hores de festa.