4/3/10

Avui Ple

Aquest vespre, a les 7 de la tarda, com cada primer dijous de mes, L’ajuntament de Mataró celebrarà la seva Sessió Plenària corresponent al mes de març.

Darrerament tenim menys punts a l’ordre del dia, tot i que les propostes de resolució presentades pels grups sembla que vagin en augment i això allarga, algunes vegades inútilment el debat. Per part nostre hem reduït unilateralment el nombre de preguntes, optant per presentar-ne, com de fet ja fèiem, moltes per escrit, malgrat el retard en les respostes per part d’algun regidor pot fer que hàgim de replantejar-nos sinó és millor tornar a portar més temes al Ple.


Però avui serà un Ple dels que portarà cua. Avui es debaten un conjunt de propostes i preguntes referents a la llicència que el govern ha atorgat per a la construcció d’un megaprostíbul i una segona que està en tràmit. Avui es posaran en evidència les contradiccions, els enganys i fins i tot veurem si no s’ha dit alguna mentida per part del govern. Seria desitjable que tot acabés amb l’assumpció de responsabilitats, reconeixement d’allò que s’ha fet malament i acord en el que cal fer per redreçar la situació, perquè, més enllà del debat polític i/o jurídic, és evident que els ciutadans i ciutadanes de Mataró no volem cap megaprostíbul.