31/1/10

Començar il•lusiona. MAS PRESIDENT !!

A dos quarts d’onze en punt sortíem de Mataró amb l’autocar ple, altres companys hi anaven amb el seu cotxe i ens trobaríem allà. Hem arribat quan faltava poc menys d’una hora per començar i ja hem tingut feina per trobar lloc. Al Pavelló de la Vall d’Hebron no parava d’entrar-hi gent. Les graderies i la pista eren plenes i a la part de dalt molta gent dreta.

Però, no només hi havia molta gent, també hi havia molt bon ambient i es respirava il·lusió. El muntatge era senzill pel que fa a l’escenari, però una pantalla gegant i la innovació d’una presentadora virtual li han donat un aire de modernitat i de frescor.

El discurs del President Pujol, el primer en parlar, ha aportat valors dels que la polítics va més faltada en els darrers anys i ha elogiat l’Artur Mas, de qui ha dit que “en temps difícils, no es pot posar al davant gent que no tingui molt de talent i categoria”. Ha parlat de la preparació i els coneixements necessaris per governar i que a l’Artur no li manquen.

Després de Pujol ha estat en Duran Lleida qui ha dit del candidat de CiU que és “de llarg el millor i el més preparat. Una persona valenta, serena i alhora audaç; preparada i sobretot honesta; capaç de liderar el canvi, de governar i amb autoritat per fer-ho”. Duran ha completat el seu discurs amb temes de la màxima actualitat política. Immigració i pensions han estat dos dels temes als quals ha dedicat més temps..

Finalment ha arribat l’hora de l’Artur Mas. Com va fer al Consell Nacional, ha tingut unes paraules d’agraïment per a tothom que durant aquests anys li ha fet costat i l’ha ajudat, ha dit que si és president ho serà amb la força de la gent que té al costat.

Vuit anys després de la primera proclamació com a candidat a la presidència de la Generalitat, Mas ha demostrat que té el lideratge necessari per governar un país. Ha parlat del canvi que necessita Catalunya, que no és un canvi de sigles, ha dit que si governa ho farà amb els millors, siguin o no de CiU i ha deixat anar un grapat de propostes, de les quals la més aplaudides ha estat la supressió de l’impost de successions.

El futur president de Catalunya, pel que “la posició més elevada a que pot arribar una persona no és a governar, sinó a servir” ha fet un discurs en positiu, demanant l’ajut de tothom per aconseguir la majoria necessària, sense dedicar un minut a criticar l’adversari.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Per culpa d'un contratemps de salut, he hagut de veure l'acte per Internet. M'ha semblat un acte il·lusionant. Avui he vist, més que mai, un Artur amb fusta de president de la Generalitat. Bon post Quim.
Només desitgo que aquells que el comentin (l'acte d'avui), facin el favor d'escoltar-lo abans

Marc