26/10/09

Escultures públiques de Mataró



Navegant per internet, cercant ves a saber que, fa uns dies vaig anar a parar a un bloc interessant: “Escultures Públiques de Mataró”. Com autor hi figura només un nom: Cristian. Sembla que està fet o iniciat el 2007.
.
Coneixia algunes publicacions, entre elles el llibre de Jesús Nieto i Glòria Safont – Tria, editat per l’Associació de Veïns Mataró – Centre i la publicada per "El Tot Mataró", però no tenia coneixement d’aquest bloc. L’he trobat interessant, no l’he mirat en deteniment per saber l’exactitud de les dades, però, tot i que hi ha algun error, només la iniciativa ja té valor. A més, hi ha un plànol de la Ciutat amb la situació de les quaranta-nou escultures ressenyades i les entrevistes a l’artista Pere Coll i el crític d’arc Pere Pascual (Pic).

Vull felicitat l’autor per l’idea i m’agradaria poder encoratjar a continuar el treball. Iniciatives com aquesta, tot i ser fetes amb pocs mitjans, mereixen ser promocionades.

1 comentari:

Anònim ha dit...

hola quim sóc la Meritxell Sánchez Monreal, estic fent un treball de recerca que ampliarà el blog i serà en format paper m'agradaria contactar amb tu el meu correu és: mesanmon@hotmail.com