5/10/09

Amb més força i més ganes que mai

Aquesta tarda-vespre hi havia convocada una sessió del Secretariat Nacional de la Sectorial d’Immigració de CDC. Ja he dit alguna vegada que des de que es va canviar el dia de trobada, de dimarts a dilluns, tinc dificultats per assistir-hi. Però avui era important. Era la primera vegada que ens veiem després de l’enrenou del cas Millet.



El suport del Secretariat a l’Àngel Colom, el seu president, ha estat unànime. Però no s’ha acabat aquí. A la reunió hi han assistit la Maritxell Borràs, secretària de l’àmbit Sectorial de Treball, Immigració i Cooperació, i Felip Puig, Secretari General Adjunt del partit. Ambdós han donat el seu suport personal i polític a l’Àngel, en nom propi i de la direcció de CDC. En Felip, a més, ha manifestat la seva confiança en la feina que l’Àngel i tot l’equip del secretariat està fent, que, segons ell, segurament són els “responsables” que alguns no trobin altres armes que les acusacions infundades.
.
Abans, Colom, sense que ningú li hagués demat, ha donat explicacions als assistents de tot el que s’ha publicat aquest dies. Ha hagut de començar explicant que era el PI, doncs moltes persones de les que hi havia són nous catalans que no vivien a Catalunya quan aquest partit existia.
.
Després de repetides mostres individuals i col•lectives de suport, el secretariat s’ha posat a treballar amb més força i més ganes que mai. El convenciment de que amb joc brut no podran amb el grup és absolut.