22/9/09

Una classe magistral


Ahir, l’ex-Conseller Subirà, un home de casa, nascut a Mataró i que viu a la comarca, ens va fer una classe magistral i va deixar clar que “l’acord de finançament per a Catalunya és la xocolata del lloro”. Com va dir ell: alguna cosa hi guanyarem. Només faltaria! Però la millora és ínfima.

Algunes vegades ens trenquem el cap per trobar un conferenciant i el tenim a casa. Aquest és el cas d’en Subirà, que ens va fer adonar, amb l’article que va publicar el passat mes d’agost a “La Vanguardia” i que va donar títol a la conferència, que no calia cercar persones de fora per parlar del finançamen. Sort que varem decidir fer-ho a la sala d’actes de Caixa Laietana, doncs a Can Paluet, o “Can Palau” com li diu l’ex-Conseller, s’hagués fet petit.

Va començar fent història i demostrant que la política de “peix al cove”, encara que mai va fer servir aquesta expressió, va aconseguir molt més que un acord que està fet i pensat pels que ens van en contra. Us recomano que llegiu l’article i dediqueu una estona al vídeo que he deixat a sota