27/8/09

Suport a la Candidatura Josep Artigas al "Premi Josep Parera"

Josep Artigas m'explica com avancen les obres a Sokone (2006)

Des de Caldes Solidària i l'Ajuntament de Caldes de Montbui s’està impulsant la candidatura de l'escolapi i cooperant calderí JOSEP ARTIGAS al premi que otorga Caixa Penedès, anomenat "Premi Josep Parera", i que premia a persones i organitzacions socials que han destacat per la seva dedicació al servei del desenvolupament comunitari en l`àmbit social, humanitari i/o solidari.

L'objectiu és divulgar de nou la llarga trajectòria d'en Josep al Senegal, la seva feina i dedicació i, perquè no, també la seva persona. L'organització del premi, l'Obra Social de Caixa Penedès, premia als guanyadors amb una dotació econòmica de 50.000 €. El segon objectiu de la candidatura no seria una altre que invertir aquesta valuosa quantitat al servei de la feina d'en Josep al Senegal, on com mai ha deixat de fer, treballa intensament per al desenvolupament rural, sobretot en la vessant més educativa i de formació, i en comunitats pobres.

Una de les coses que pot donar força a la seva candidatura és fer arribar CARTES DE RECOLZAMENT explicant els motius pels quals es dóna suport a aquesta candidatura. L'únic problema és que hi ha poc temps, ja que cal de disposar de les cartes màxim el dia 3 de setembre (el dia 5 és la data límit per lliurar tota la documentació a l'organització). Per enviar-les, es poden adreçar a info@caldessolidaria.org.

L’Associació d’Amics de l’Escola Pia al Senegal, que ha treballat amb en Josep Artigas per tirar endavant diversos dels seus projectes ha aprovat avui donar suport a la candidatura, així com demanar a altres persones i entitats que s’hi sumin.