17/8/09

Les entrevistes de Salvador Sostres

Montse Nebrera
Si agafeu el diari AVUI d’avui i mireu la pàgina del darrera hi trobareu l’entrevista que Salvador Sostres fa a Montserrat Nebrera, una de les poques persones del PPC a la que val la pena escoltar i llegir.

Les entrevistes d’estiu que cada dilluns Sostres publica a l’AVUI són curtes i fàcils de llegir, a més, són directes, com és ell. Només fa una setmana que el diari publicava les preguntes a l’Artur Mas, de les que en Joan ja va parlar-ne al seu bloc. Quinze dies enrere, va ser el torn de Joan Puigcercós, amb una entrevista titulada: “Saura ha de triar entre els Mossos o tocar els bongos”. Ja us podeu imaginar com són les preguntes.

En el cas de Salvador Sostres, val la pena llegir també l’article del dia, on ell mateix comenta l’entrevista. Ho va fer amb Mas i avui ho fa també amb Nebrera, ambdós casos són els articles més llegits a l’edició digital del diari.

Us recomano que llegiu l’entrevista d’avui i que recupereu la de l’Artur Mas. Són lectures que aporten una mica de frescor a l’estiu i que ajuden a conèixer millor aquests importants personatges de la política catalana