23/8/09

El CE Mataró segueix tenint un futur complicat

Tot i que el Mataró ja coneix quin serà el seu calendari de partits per a la propera temporada, lamentablement, el seu futur com a club encara no està clar.

Ahir es va disputar la XXIIa edició del Trufeu Iluro, amb una important derrota davant el CD Blanes, equip de tercera divisió. Pel que fa a la part esportiva, més enllà del resultat, el Mataró té un equip bastant jove i amb una plantilla amplia, que, treballant fort, pot fer un digne paper a la categoria que li ha tocat jugar i, com que tot és obert, no hem de perdre l’esperança d’un ascens. També el Sr. Josep Ribas torna a fer de fotògraf oficial, absolutament amateur, del club.

Pel que fa al club, tot és una incògnita. Ningú sap donar explicacions de quina és la situació real, de qui mana a l’entitat i de si li serà permès de jugar a la vista de les denúncies interposades per exjugadors i extècnics, especialment la del Sr. Creixell.

És una llàstima que una entitat gairebé centenària i que porta el nom de la ciutat tingui el futur tant complicat com el té el CE Mataró. Segur que la gestió no ha estat prou bona, però avui en dia, a l’esport i molt especialment al futbol, és impossible mantenir-se sense col·laboracions externes i el Mataró sembla que, des de fa temps, troba més impediments que suports. O els qui poden decidir posen límits (recordem les fitxatges d’enguany del Real Madrid) o ens plantegem una veritable política esportiva que sàpiga conjugar bé l’esport de base amb equips superiors que serveixin de referent i siguin utilitzats, també, per a promoció de la nostra ciutat
.