24/5/09

EUROPA 09: Míting amb Artur Mas

Foto Romuald Gallofré

Ningú podrà dir que, per a CiU, a Mataró la campanya no ha començat amb força. Després del Sopar-Homenatge a Josep Beltran, un acte que no volia ser politizat però que requeria molt de treball per a la seva organització, precampanya amb Ramon Tremosa, el candidat número ú, dinar amb Salvador Sedó, inici de campanya amb sopar i penjada de cartells fins passades les tres del matí i, el primer cap de setmana, ACTE CENTRAL DE LA COMARCA AMB ARTUR MAS.

Som molts que hi hem col·laborat, però l’Albert, com a secretari d’organització de CDC a Mataró i responsable de la campanya, se’n ha fet un munt, de treballar. MOLTES GRÀCIES!

Dels altres actes ja en vaig parlar, poc o molt, ara toca el míting d’ahir. Omplir, ni que fos la platea del Foment, en eleccions europees, el dia de la festa del Barça per haver guanyat la Copa i la Lliga, en dissabte i les botigues a la Rambla, això només ho pot fer CiU.

Alguns haurien volgut més, segurament tots vam trobar a faltar algú en concret, però, la veritat és que els ciutadans van respondre. La gent va respondre perquè el projecte és seriós, perquè el moment és complicat i perquè els oradors s’ho valien.

Trobareu més informació AQUÍ.

Fotos David Monreal

1 comentari:

Anònim ha dit...

Totalment d'acord, ... Som molts que hi hem col·laborat, però l’Albert, com a secretari d’organització de CDC a Mataró i responsable de la campanya, se’n ha fet un munt, de treballar. MOLTES GRÀCIES!

Marc Marín