29/5/09

EUROPA 09: Excel•lent candidat

Aquest vespre he anat a Sant Pol. S’hi feia l’acte electoral de CiU amb motiu de les Eleccions al Parlament Europeu i hi participaven l’Àngel Colom i en Joan Mora. Presentava l’acte en Manel Mombiela, l’alcalde de la població.

L’Àngel ha parlat, sobretot, de la problemàtica de la immigració a Catalunya i a Europa. Però també ho ha fet del candidat, en Ramon Tremosa, i de que vol dir que Catalunya sigui la porta d’Europa, lligant-ho amb les infrastructures necessàries per aconseguir-ho. Ha acabat la intervenció demanant a tothom la seva implicació per aconseguir un bon resultat de CiU el proper dia 7 de juny.

Ha tancat l’acte en Joan. Renoi! Cada dia ho fa més bé. És evident que serà un bon alcalde per a Mataró. Cada dia entenc més el nerviosisme dels adversaris. Ha travat un bon discurs, fent un repàs de les propostes de CiU, i quan ha parlat dels altres ho ha fet amb elegància. Els que em coneixen saben que amb qui sóc més crític és amb els de casa i que, per molt amic que sigui d’en Joan, no diria això si no ho penses.

Estic convençut que CiU està en condicions de millorar substancialment el resultat de les europees de 2004, però encara estic més convençut que, amb un candidat com en Joan, el mapa polític de la ciutat d’aquí a dos anys serà completament diferent a l’actual.