8/4/09

Una nova trobada de la Sectorial d’Immigració

La coincidència amb reunions i actes a Mataró no m’ha permès assistir a algunes de les darrers reunions del Secretariat Nacional de la Sectorial d’Immigració de CDC. Aquest dilluns vaig poder-hi anar i comprovar que es manté l’activitat i el dinamisme del primer dia.

És evident que l’Àngel Colom és un dinamitzador nat. Pocs grups tant nombrosos deuen mantenir, durant tant de temps, el compromís personal de les persones que el formen i seguir un ritme com el d’aquesta sectorial. És un honor poder-ne formar part.

Aquesta setmana, som sempre, es va fer repàs de tot el que havia succeït i on s’havia participat des de la darrera trobada. Destaquen la Fira “
Vive! Latinoamérica” a l’Hospitalet de Llobregat el darrer cap de setman i la Jornada de Figueres. Pel que fa a properes activitats, entre d’altres, el Dia de Convergència aquest mes d’abril i la Festa Tots som Catalunya a Barcelona i la Festa dels Nous Catalans. Joves el proper mes de maig. Ambdós actes es preveuen majoritaris i carregats d’il·lusió.

No van faltar els debats sobre els posicionaments a tenir davant determinades polítiques d’immigració, però alguns, per manca de temps es van haver de deixar per altres trobades. Realment són la part més apassionant de les trobades i l’Àngel sap conduir el debat i mantenir el respecte per a totes les opinions.