14/4/09

Quatre dies fora de servei

Tot i que portava el portàtil i vaig poder llegir tots els correus electrònics, he estat quatre dies absolutament fora de servei. Encara que entre l’anada i la tornada he llegit el programa que CiU presentarà a les properes eleccions europees, que s’han de celebrar el proper dia 7 de juny.

Era la segona Setmana Santa que passava a Andalusia i només puc dir-vos que no té res a veure amb la nostra. Encara que sigui una frase feta: ni millor, ni pitjor, només diferent. En tot cas, entre Granada i Sevilla, jo triaria la primera. Però tampoc sabria explicar exactament perquè, segurament depèn de la personalitat de cadascú.
.

Però més important que desconnectar, és gaudir de quatre dies en família, sense interferències de feina, sense trucades, sense ningú que si posi pel mig.

Al darrer dia, però, és inevitable començar a pensar en tot allò que trobarem al dia següent, quan ens reincorporem. A més, coincideix amb la notícia que Guardans ha decidit correspondre a la confiança de la seva bona amiga Ángeles González-Sinde, tal com ell ho explica. Amiga que va donar suport al "Manifiesto por la lengua común".

En Joan tracte molt bé els moviments d’en Guardans al seu bloc, però jo no puc evitar sentir-me enganyat. Com em passa quan qualsevol persona a la que he dedicat esforços per situar en algun lloc a defensar un projecte, el qual compateixo, decideix abandonar-lo per qüestions estrictament personals.