19/9/08

15è Congrés: Segona part

Els Estatuts de Convergència preveuen que passats un dies de la celebració del Congrés és renovaran tots els òrgans de direcció, tan sectorials com territorials.

Ahir vam poder assistir a la constitució de les vint-i-una sectorials, estructura definida en la ponència tercera. La Convenció Sectorial Nacional va escollir els respectius presidents de sectorial que es presentaven, acompanyats dels seus equips, i tres consellers nacionals per cadascuna. Pel que fa al Maresme, em consta que els companys Antoni Urrea (Premià de Dalt) i Amadeu Farré (Mataró) van sortir elegits per les sectorials de Treball i Seguretat, respectivament. Jo tinc l’honor d’haver estat convidat per l’Àngel Colom a formar part del secretariat de la sectorial d’Immigració. Per mi serà tot un repte i espero poder estar a l’alçada.

Però això no s’acaba aquí, dilluns tindrem Assemblea del Maresme i tretze candidats es presentaran per ocupar les vuit places de conseller nacional que ens corresponen:

 1. Miquel Buch  (Premià de Mar)
 2. Joan Campolier  (Santa Susanna)
 3. Enric Conesa  (Mataró)
 4. Enric Creus  (Pineda)
 5. Carles Deprius  (Tordera)
 6. Joaquim Fernández  (Mataró)
 7. Joaquim Ferrer  (Vilassar de Mar)
 8. Marta Garcés  (Cabrils)
 9. Joan Carles Garcia  (Tordera)
 10. Joan Mora  (Mataró)
 11. Joan Roca  (Vilassar de Dalt)
 12. Manel Rodríguez  (Premià de Dalt)
 13. Susanna Romero  (Caldes d’Estrac)

L’Assemblea votarà també la candidatura de Xavier Badia que es presenta per repetir com a president de l’Agrupació comarcal.

Hem de fer que pugui ser un exercici de democràcia interna. Els partits han de donar exemple, ningú es creurà que som capaços de governar si no comencem per casa.

Des d’aquí desitjo sort a tots els companys i, sobretot, desitjo que passi el que passi, i les causes que influeixen sobre els resultats són moltes, siguem capaços de continuar treballar junts com ho hem fet fins ara.

Sort companys!!