31/3/08

Bona feina, Benet

Benet Maimí amb Miquel Rubirola

Sí, en Benet Maimí, Diputat de CiU al Parlament de Catalunya i president comarcal d’Unió al Maresme, ha fet molt bona feina. Ho llegíem en el diari “El Punt” de dissabte: “CiU arrenca el compromís del govern de restablir el tren directe de Mataró a l'aeroport del Prat”.

Abans
ho havien sol·licitat els Grups Municipals i Comarcals de CiU, amb propostes aprovades en els respectius plens, però en Benet ha fet que el Govern de Catalunya agafi el compromís i això és especialment important davant el futur traspàs de Rodalies a la Generalitat.

Però la feina d’en Benet no acaba aquí, sense tirar enrera, aquests darreres dies ha estat notícia perquè ha aconseguit l’acord unànime del Parlament per a dur a terme les obres de contenció de la platja de Cabrera de Mar i la construcció d’un segon pas de vianants entre Arenys de Mar i Arenys de Munt al 2009.

Crec que és bo reconèixer als nostres diputats tot el que fan pel seu territori i, des d’aquí, felicito en Benet per la seva bona feina a favor del Maresme.