10/2/08

DIUMENGES ESPORTIUS

Avui, com el passat, ha estat un diumenge esportiu. Fa una setmana vam passar la tarda a Can Barça, primer al Mini, per veure el partit del Mataró contra el Barça “B” i després al Camp Nou, amb el Barça-Osasuna.

Aquest matí ha estat especial, la Rosa ha debutat amb l’equip juvenil del Centre Natació Mataró. Segueix pràcticament tots els esports, encara que l’únic que volia practicar era el waterpolo. Ho va decidir massa gran, però ho ha aconseguit. Avui ha jugat els seus primers minuts en competició oficial i ho ha fet contra el CN Sabadell, que no és un equip qualsevol. Per acabar d’arrodonir-ho han guanyat, tot el partit han anat al davant del marcador, però faltaven poc més de dos minuts que el Sabadell ha empatat, al final deu a onze. Felicitats Rosa! Ets la millor!

A la tarda el CE Mataró tornava a jugar a casa després de dues jornades de fer-ho fora. El Mataró ha tingut la possibilitat de fer golejada, però les errades davant de porta ho han impedit. Al final, tres gols del Mataró per només un que el CF Igualada ha marcat de penal. Cada vegada tenim més possibilitats de salvar una temporada que va començar molt malament.

Abans de tornar a casa hem aprofitat per fer una passejada per la Fira de l’Arbre. Encara no ho havia fet i és una fira que ens agrada molt, llàstima que ja era fosc i no és el mateix. Com els darrers anys, els nois i noies de Mou-te tenia la seva parada i recollien diners pel Senegal.