21/2/08

Comença la campanya electoral

Encara que fa dies que els partits i els mitjans de comunicació ens omplen de missatges, és aquesta nit quan comença la campanya electoral que acabarà amb les eleccions a Corts Generals el proper dia 9 de març.

Les campanyes electorals cada vegada tenen una presència més important a internet. No sé valorar la capacitat d’influència dels missatges utilitzant la xarxa, però segur que d’aquí uns anys serà el canal més utilitzat i probablement ajudar a reduir les depeses en propaganda electoral. Pel que fa a CiU, els candidats a les properes eleccions
Carles Campuzano i Jordi Xuclà enregistraran els actes que facin durant els dies de campanya amb el telèfon mòbil i ho penjaran als seus blocs mitjançant una tecnologia encara experimental. També hi ha una dotzena de candidats, entre ells el cap de llista, Josep Antoni Duran i Lleida, que explicaran les seves sensacions a través dels respectius blocs.

A Mataró començarem amb un acte entre festiu i polític. Una seixantena de militants i simpatizants compartirem un sopar amb candidats i diputats de la comarca en el qual farem la penjada solemne del primer cartell i de la primera pancarta. A partir de demà comença l’activitat: actes, cartells i, sobretot, molt de porta a porta i presència al carrer per arribar a tothom. El plat fort serà el míting central de la campanya al Maresme, el proper dia 28 a la Sala Casal Aliança.

Per fer més fàcil el seguiment i tenir informació actualitzada deixo dos enllaços permanents al marge dret del bloc. El primer, a “Portal Electoral” un web fet per gent de premsa i d’àmbit estatal, amb tot tipus d’informació electoral i de campanya. L’altre, a “La campanya en directe” en que s’anirà reflectint l’activitat i els missatges dels candidats de CiU.

Bona campanya !!