7/11/07

Primer aniversari de la XBS

Avui he rebut un correu anunciant que ja hem arribat a la xifra de 500 blocs inscrits a la Xarxa de Blocs Sobiranistes. I això passa pocs dies després del primer aniversari que grup de quatre blocaires catalans, Jaume Ortí, Octavi Fornés Marc Roca i Xavier Mir , el promotor de la Campanya “Jo també vull un Estat propi” , per tal de donar continuïtat a l’esmentada campanya, van creat el web XBS (Xarxa de Blocs Sobiranistes).

També m’anuncien que amb motiu del primer any de la XBS estan preparant una presentació pública a la qual ens convident a tots. La trobada se celebrarà el dia 28 de novembre a les 7 de la tarda a la sala d’actes d’Òmnium Cultural, al carrer de la Diputació, 276, principal, a Barcelona.

En aquest acte coneixerem els reptes i fites per al futur i les novetats que es posaran en marxa en dates properes. Hi participaran el periodista i escriptor Víctor Alexandre i el també periodista i director de l'Agència Catalana de Notícies Saül Gordillo, tots dos membres de la XBS.

Per formar part de la XBS Només cal registrar-se. Un cop registrat, entres a formar part de la xarxa; això no crea cap compromís, no cal pagar cap quota (és totalment gratuït) i pots donar-te de baixa en qualsevol moment. Cada escrit que es pengi en un bloc registrat, sortirà automàticament publicat al web XBS; funciona de manera similar a Catapings i Bitàcoles.

Feu-vos ressò d'aquest esdeveniment i animeu-vos a participar-hi!

(Membre 425)