1/9/07

CATALUNYAM !

Ahir ho vaig veure i escoltar per TV3 i avui ho he pogut llegir als diaris. La propera tardor trobarem la marca Catalunyam! per a productes catalogats als mercats municipals, al petit i mitjà comerç i a les botigues especialitzades.

De fet, fa un parell de mesos que els agricultors catalans ho presentaven com una proposta per plantar cara a les grans cadenes de distribució (hípers i supermercats) amb la millor arma que tenen a l'abast: la qualitat del producte. Fan costat als productors el sindicat Unió de Pagesos, la Confederació de Comerç de Catalunya i l'Associació de Mercats Municipals de Barcelona.

Potser, per a molts, serà una notícia que passarà desapercebuda, però per aquells que defensem el comerç urbà és una molt bona notícia. Tot allò que ajudi a marcar la diferència entre el consum de productes i el comerç autòctons amb els productes i formules importades i massificades és una bona notícia. Esperem que també a la nostra ciutat puguem consumir, molt aviat, productes de la marca Catalunyam!.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

y "ANDALUCIAM !"
De Graná, la tierra del chavico.

http://videos.ideal.es/informaciondecontenido.php?con=1523

L'equip de cuina ha dit...

Un afegit curiós: Catalunyam! fa temps que volta pel país venent samarretes molt saboroses per promocionar la gastronomia catalana.

www.catalunyam.cat


Bon profit.