26/8/07

CAP DE SETMANA DESPRÉS DE VACANCES

La Serenata

Aquest cap de setmana hem tornat a gaudir de la Serenata del carrer Sant Ramon. És una de les més tradicionals de la ciutat i, per a molts, marca el final de les vacances. Encara que els veïns, que participen de forma exemplar, van començar la festa el cap de setmana anterior, el Pregó no va ser fins aquest divendres, enguany li va tocar a la regidora Montserrat López, i ahir el sopar al carrer. Vam passar una bona estona i, afortunadament, el temps va respectar la feta.

Torna el futbol

Quan els equips de primera i segona han començat la competició oficial, a Mataró, aprofitant que els partits de tercera no començaran fins el proper cap de setmana, s’ha jugat el Trofeu Iluro. En la XXa. Edició del torneig el CE Mataró ha guanyat per tres gols a zero al Benicàssim. M’ha agradat molt més el joc de la primera part, tot i que dos dels tres gols, el darrer el més maco, s’han produït a la darrera meitat.

Aquest ha estat el primer cap de setmana després de les vacances de la majoria dels mataronins, poc a poc anirem tornant a la normalitat. Segur que a partir de demà retrobarem a molts amics que fa dies que no veiem.