2/2/07

SEGON RELLEU

Fa uns dies, en l'escrit anterior, explicava que Joaquim Esperalba, actual cap del Grup Municipal, havia passat el testimoni a en Joan Mora en un acte que va comptar amb la presència dels que havien participat a la mateixa cursa, ex-regidors i membres d'executius de CiU.

Avui deixo constància d'un altre acte simbòlic. Si el primer era en clau més interna, aquest té una simbologia més de ciutat. Joan Mora i Joaquim Esperalba van convocar als representants de totes les entitats veïnals de Mataró per donar-los a conèixer el relleu.
.

Joaquim Esperalba va aprofitar per acomiadar-se dels membres de les associacions i la Federació de veïns, esperonant-los a treballar com fins ara i agraint el suport al Grup Municipal. Acte seguit, el mateix Esperalba, presentava el nou candidat a l'alcaldia per CiU, Joan Mora, que va oferir-los la possibilitat de continuar treballant en la mateixa línia. En Joan Mora va aprofitar l'ocasió per conèixer més a fons les problemàtiques de cada barri. Poc a poc i ordenandament, ens anem acostant al relleu definitiu davant tota la ciutadania, que es produirà el proper dia 12 a la Sala Cabañes.