19/1/07

CURSA DE RELLEUS

En una cursa de relleus, els atletes corren amb una torxa que es passen com a testimoni. Doncs aquesta és la simbologia de l'acte d'ahir al vespre. En un restaurant de la ciutat, Joaquim Esperalba, al costat dels que abans havien participat a la mateixa cursa, va passar la torxa a Joan Mora, el candidat de CiU a l'alcaldia de Mataró. Pràcticament hi havia tots els que han estat regidors o han participat en algun executiu de CiU, presidits per quatre caps de llista i el candidat. Els que faltaven, tots s'havien excusat per motius de feina i alguns de salut (aquest any la grip fa molt de mal).


L'ambient era immillorable, la sensació de que ara és possible estava en tots els presents. En Joan podrà comptar amb l'ajut i la col·laboració de tothom que ha jugat algun paper de responsabilitat o de representació a CiU des de l'inici de la democràcia. No es tractava de convèncer a ningú, ni d'anar a demanar el vot, per això ja tindrem la campanya electoral.
Si el d'ahir era un acte intern, el proper mes de febrer tindrem l'oportunitat d'assistir a l'acte públic en que l'actual president del Grup Municipal i de la Federació a Mataró passarà la torxa a en Joan. També hi participarà, per donar-li tot el seu suport, el president de CiU i secretari general de CDC, Artur Mas.