26/9/06

NO ENS POSÉSSIM PAS NERVIOSOS

Sembla que l’entrevista a Joan Mora que publica CAPGRÒS, després de la seva ratificació per l'Assemblea de CiU, acompanyada d’una excel·lent portada i l’editorial en l’edició setmanal en paper, ha començat a posar nerviosos a alguns dirigents locals del PSC-PSOE.
.
Mentre el ciutadà ha acollit molt bé que una persona que vol ser alcalde, que ja ha defensat a la ciutat dins la seva esfera professional, no vulgui dependre econòmicament de la política, als que fa anys que van deixar de treballar per instal·lar-se a les administracions els comença a preocupar que els demanin que facin el mateix.
.
No crec que fora bo entrar en el camp de parlar de les capacitats de cadascú i en què dediquen els polítics en dedicació exclusiva tot el seu temps. Però si que podem començar a fer algunes reflexions. És necessari que la ciutat estigui pagant, alhora, polítics electes i càrrecs de confiança per una mateixa feina? És coherent que ambdós tinguin dedicació exclusiva i que els segons estiguin cobrant el doble que els primers? Per què alguns només poden fer una feina i altres al mateix Ajuntament tenen assignada la que fins fa poc feien tres persones diferents?
.
Queda molt temps per davant per analitzar aquests temes, és per això que fora bo que no ens poséssim pas nerviosos i traslladéssim el joc brut que alguns estan utilitzant en la campanya al Parlament a la política local.