2/3/08

Cap de setmana

La campanya continua i aquest cap de setmana alguns companys han participat en la caravana de cotxes decorats amb cartells i propaganda electoral, mentre uns altres explicaven a tothom que els volia escolar els compromisos de CiU pels propers quatre anys en la parada de la plaça de les Tereses.
.

Altres hem seguit l’activitat cultural i associativa de la ciutat. Dissabte vaig quedar impressionat amb l’escultura de “L’Esculapi d’Empúries”, que serà al Museu de Mataró fins l’11 de març. No us ho perdeu!

A la nit, convidats per en Manolo Joyas, amb en Joan vam participar de la Festa de celebració del Dia Institucional d’Andalusia que celebrava la Penya Al-Andalus. Va ser una celebració familiar i agradable. Aquesta gent saben passar-s’ho bé.
.

Avui he començat com vaig acabar ahir a la nit, escoltant i veient ballar Sevillanes, però aquesta vegada a la Casa d’Andalusia. Després de la primera actuació he hagut de marxar, però podeu saber com han celebrat la Diada llegint el post que ha escrit en Joan. Si he marxat ha estat per anar a veure el primer partit de waterpolo que la Rosa jugava a casa amb el juvenil del CN Mataró. Ha estat fantàstic! Han guanyat 17 a 4 contra el Santa Eulàlia de l’Hospitalet i la Rosa ha fet el seu primer gol. Felicitats Rosa!

A dinar només hi faltava en Jordi, que era a la trobada d’Esplac amb els de l’esplai. I, a la tarda, passejada per Mataró i visita, amb la Maribel, a l’exposició d’en Josep M. Codina a l’Ateneu de Caixa Laietana. Quan marxàvem ha arribat en Josep M, company d’escola i també de colla. És un privilegi que l’autor pugui explicar-te el sentit d’algunes de les obres. Li he promès que faré el que pugui per assistir a l’entrevista amb assistència de públic que m’ha anunciat que estan preparant els de Capgròs Sembla que podria ser el proper dia 27 de març.

Després d’un dia com aquest val la pena deixar-ne constància al bloc. Aquesta és una de les virtuts dels blocs, escriure allò que fas i poder-ho recordar al cap d’un temps. Ara només queda escriure una mica sobre tot el que avui he parlat amb la gent que he trobat, encara en sortirà alguna pregunta al govern.