12/11/06

NO HI ÉREM TOTS

Ahir es va celebrar la desena edició de la Festa del Futbol Mataroní. Va ser al Restaurant Can Bruguera durant el transcurs d'un sopar. Una bona colla d'equips de futbol de la ciutat van ser premiats per la labor realitzada durant la passada temporada i a més, com tots els anys, cada club va fer un petit homenatge a un dels seus membres.

Va ser un bon acte: una festa. El president del Patronat d'Esports, Ivan Pera, va fer un repàs a la feina feta en el darrer any i en el seu discurs va deixar entreveure el desig de que es resolguin els problemes actuals i en la propera edició hi siguin també els clubs que ahir no van assistir: CE Mataró i UE Cerdanyola. L'alcalde, que va parlar després del Sr. Francisco Melero, president de la Comissió de Clubs, va fer una intervenció molt més política. Va dedicar-se a fer un repàs als punts del Pacte pel Futbol, signat entre l'Ajuntament i els clubs.Semblava més un reguitzell de promeses pre-electorals que no pas un conjunt d'objectius a aconseguir. El mateix document, a inici de mandat hauria estat perfecte, però estem a sis mesos de començar una nova campanya, aquesta vegada per a les eleccions municipals. Ara, dir: farem un camp nou i posarem herba a un camp cada any, sona a promeses de darrera hora. Més encara, quan en el document no parla ni de pressupostos ni terminis. De tota manera, va agafar un compromís: el nou camp del Mataró i el Cirera, a més de les instal·lacions d'entrenament, estaran a punt la temporada 2009/2010. En prenem nota! És més tard del que se li ha demanat des de l'oposició i encara molt més tard del que la ciutat necessitava, però com diu la dita: "val més tard que mai".

Felicitats a tots els clubs per la feina que fan i, especialment, als guardonats. També felicitats als que no hi eren, però segueixen fent la seva labor, i desitjar que en la propera edició ens hi tornem a trobar TOTS.