14/11/08

MOLTES FELICITATS !!


No descobriré quants, només diré que són els mateixos que vaig fer jo fa just dos mesos, però avui és l’aniversari de la M. José. Si la trobeu, feliciteu-la !

Aquesta coincidència d’edat va fer que compartir quatre anys al grup municipal fos un retrobament, doncs som del mateix curs i vam fer el COU el mateix lloc. Ella al grup de lletres i jo al de ciències, ella venia del Cor de Maria i jo de Santa Anna, però els amics comuns, a un i altre grup, van fer que ens coneixèssim una mica més.

Al grup municipal va ser una excel·lent i lleial companya, som molts els que hauríem volgut que continues, però les seves responsabilitats no li van permetre.

Fa només una setmana, una altra periodista mataronina, aquesta de la generació dels nostres fills (veus com ens fem grans) li feia una entrevista al seu despatx a la Universitat Autònoma que va publicar el setmanari "El Tot Mataró”. Puc donar fe que és cert tot el que diu: “Sóc profundament perseverant, lleial i molt treballadora”.

Moltes, moltes, felicitats!!!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Vols dir que no va seguir de regidora per culpa de les seves responsabilitats? No la va fer fora en Mora?? Com en Pere Solà o els dos regidors d'unió que vau expulsar? ai, ai,ai vols dir que aneu bé amb aquest senyor que està cremant tot allò que trepitja?

Anònim ha dit...

Quim, moltissimes gracies per la felicitacio. I a l'anonim, nomes dir-li que vaig deixar l'Ajuntament per voluntat propia, ja que la feina a la universitat em prenia massa temps.En Joan Mora es un home fantastic i va insistir fins a la sacietat perque continues a l'ajuntament. I en Quim no diguem. (i disculpeu les faltes d'ortografia pero escric des d'un teclat sense accents).

mariajose recoder

Anònim ha dit...

Hi ha anònims que es delaten i no fan res més que el ridícul. Però tothom és lliure de fer el que cregui convenient i sense signar és més fàcil. Com era allò? perdona’ls que no saben el que fan?

Per mots anys!

Pere

pim ha dit...

Moltes gràcies Quim per permetrem felicitar a la Maria José per mitjà del teu blog. Per molts anys estimada amiga. Fa un tems, vas felitar-me, també en un anversari, transmaten-me un sentiment nou per mitjà de l'expressió "GAUBANÇA" (Al.leluia, deies que volia dir en llatí); jo ara, si m'ho permets, m'agradaria retornarte'l en mig d'un dolç, suau i fresc somriure que se'm dibuixa als llavis, només en aquest breu, però intens, instant que en pensar-te, em transporta a unes vivències ùniques que mai oblidarem. Moltes, però moltes gràcies per ser com ets; moltes, però que moltes gràcies per deixar-nos gaudir de la teva inmensa amistat. Per molts anys.

Pim

Anònim ha dit...

Moltes felicitats Mª Josep, desitjo que tot vagi d'alló mes bé, se que tens molta feina, però espero i desitjo que com sempre puguis anar fen les teves aportacions. Dels comentaris desinformats ni cas, sempre hi ha gent que de l 'ignorància" en fa una eina.

ALbert Geronès.

Anònim ha dit...

Moltíssimes felicitats i moltes gràcies per la feina que has fet i que continues fent. Has deixat el llistó molt alt per a les dones del grup municipal.

Una abraçada petonera

Carolina

Anònim ha dit...

Malgrat que tard, moltes felicitats Mª José.
Hi ha persones, que sense fer soroll, i amb l'elegància de les paraules suaus i sempre encertades, serveixen de referent als que tot just iniciem un camí carregats d'il·lusió i energia però amb el farcell vuit d'experiència.

Una abraçada

Marc Marín