7/7/06

DARRER PLE ABANS DE LES SANTES

L’única cosa extraordinària del Ple d’avui ha estat la presa de possessió d’un nou regidor d’ERC. Tot i que, en aquest mandat, és la cinquena substitució, la quarta pel govern. En qualsevol organització els canvis no programats causen perjudicis i desorientació i el govern de la ciutat no és cap excepció. Aquesta vegada, però, han intentat que passi desapercebut, no podien fer altra cosa després de la crisi de l’IMPEM i la dimissió d’Antoni Civit a causa de les denúncies del seu propi càrrec de confiança.

Qualsevol tema és important pel desenvolupament de la ciutat, però hem passat una cessió més sense cap punt al que calgui fer una menció especial. La resposta preparada i llegida, tirant pilotes fora, de la presidenta de l’IMPEM a la pregunta del company Josep Lluís Martí sobre l’obertura del comerç el dilluns de la Fira, ha estat un insult a la intel·ligència de tots els presents. Segurament ens hi haurem d’anar acostumant, perquè, tal com gestiona els temes la regidora, no serà la darrera vegada que se li demanaran explicacions.

També
ha quedat en evidència el president del Patronat Municipal de Cultura. Ha tingut raó la Ma. José Recoder quan li ha vingut a dir que s’ho faci mirar si amb tota la maquinària municipal i el departament de comunicació al seu servei, un blog i quatre e-mails fan perillar les relacions amb els promotors d’un Fons d’Art per a Ca l’Arenas.