27/2/07

BENVINGUDA A NOUS BLOCS

Fa uns dies va estrenar bloc i web en Joan Mora, candidat de CiU a l’alcaldia de la nostra ciutat. No en vaig parlar perquè ja se’n van ocupar el mitjans de comunicació, tot i que vaig posar els corresponents enllaços per facilitar-ne l’accés. El primer s’anirà convertint en un espai d’opinió espontània, sincera i personal d’en Joan, serà molt interessant passar-hi periòdicament per veure com va evolucionant. El segon és una eina de comunicació actualment imprescindible, no tan per conèixer el dia a dia, que els mitjans tradicionals ho faran com correspon, sinó perquè hi anirem trobant vídeos i documents sonors, documents programàtics, els textos íntegres dels discursos i dels articles d’en Joan, es a dir, anirem coneixent a fons la personalitat i les propostes que ens farà des d’ara fins a les eleccions.

Però hi ha més propostes interessants. Pel que fa als blocs convergents a Mataró, que segurament ja és la ciutat que en té més, “EL RACÓ DE MATARÓ”, d’en David Morgades. Val la pena passar-hi, els escrits són curts però plens de contingut. A la comarca, l’Alfons Molons, cap de llista a Arenys de Munt, ha estat el darrer en incorporar-se.

Finalment, “La Tenda de Campanya”, que, segons els seus autors, en Joan Salicrú i l’Oriol Burgada, vol ser un espai de crítica, anàlisi i reflexió sobre la campanya de les eleccions municipals del 2007.
Ah! I em deixava fer-vos una referència al web que Saül Gordillo i Daniel Solano, han obert amb el nom de “Poliblocs”. Es tracte d’una iniciativa que reuneix tots els blocs polítics en català i que mostra, permanentment, quines han estat les darreres actualitzacions.