2/3/07

COM PICAR PEDRA


El tema estrella del Ple celebrat avui, com era de preveure, ha estat el que fa referència al descatalogament de la fàbrica Fàbregas i de Caralt. El nostre grup, tal com va anunciar Joan Mora, demanava una moratòria per tornar a començar i fer les coses com cal, en lloc d’actuar sota el dictat dels interessos d’una gran empresa comercial.

Poques vegades hem vist l’Arcadi Vilert, regidor d’Urbanisme, llegir una intervenció sense moure’s ni una coma del guió. Després d’una excel·lent exposició del tema per part de la representant de la plataforma “Salvem Can Fàbregas i de Caralt”, Vilert ha fet una intervenció eminentment tècnica i obligatòriament consensuada amb els seus companys de govern. S’ha evidenciat l’intent de desviar l’atenció del que és el centre del debat: el descatalogament a instància d’interessos econòmics que crea un precedent i dóna mal exemple des de qui fa la norma i ha de ser el primer en complir-la.

Malgrat ser previsible, la intervenció del PP, a més d’afegir-se a l’intent de desviar l’atenció, ha estat digne d’un fidel servidor d’uns interessos inconfessables.

Quan s’ha arribat a la votació, els membres de la plataforma, amb una presència tan nombrosa com exemplar, s’han pogut donar compte de que passa quan la majoria no s’està de raons i amb un senzill gest d’eixecar el braç tomba qualsevol argument. És com picar sobre pedra.


Si vols adherir-te a la plataforma, pots fer-ho aquí.