6/12/14

La Generalitat recomana el web de culturamataro.cat


El passat 30 d’abril explicava que des d’aquella setmana la Cultura de Mataró era més present a la xarxa. Aquell dia explicava que la gran quantitat d’actes que s’organitzen des de l’Ajuntament, però també i sobretot des de les moltes entitats de la ciutat, tenien una nova finestra on mostrar-se.

Des d’aquell dia, el web no ha parat de créixer i millorar. Poc a poc ha anat incorporant petites modificacions i ha ampliat continguts. Paral·lelament s’ha intensificat la presència de la Cultura de la Ciutat a les xarxes socials i el web de Santes també experimentava, el juliol passat, una important millora amb la incorporació, per exemple, de continguts permanents sobre la Festa i una més gran funcionalitat en l’agenda.

Ara, quan estem a punt de fer un nou salt, el web ha rebut el reconeixement de la Generalitat al ser recomanat des de l’espai “Una mirada a la xarxa” on es convida a visitar espais interessants, actuals i ben organitzats de la xarxa.

Moltes felicitats a tots els que des de fa molt més d’un any estant treballant en el projecte, demostrant la seva professionalitat i il·lusió per la feina que fan. Les hores davant la pantalla dels ordinadors han merescut el reconeixementpúblic de la màxima institució del País.