24/8/10

Carpa solidària amb el Pakistan a la plaça Santa Anna

La gent de la Sectorial d’Immigració de CDC i NousCatalans.Joves a Mataró, gràcies a la col•laboració del Grup Municipal de CiU, vam sortir al carrer amb la carpa que molts caps de setmana plantem per incentivar la participació a la política municipal, però aquesta vegada l’objectiu era recaptar fons pels afectats pels aiguats de principis de mes al Pakistan.

Ens van acompanyar l’Àngel Colom, president de la Sectorial, i l’Éric Bertran, responsable nacional de NousCatalans.Joves, que aquell mateix dia marxava al Marroc, a més de membres de la sectorial d’altres poblacions i diversos càrrecs de poblacions de la comarca. També van venir el Cònsol General del Pakistan a Catalunya, Sr. Ayaz Hussain, i el president de la Federació d’Associacions Paquistneses a Catalunya, Sr. Raja Shoilo Satti, que ens van agrair la tasca que des de CDC i CiU s’estava fent a favor dels milions d’afectats per les inundacions al seu país.

El resultat final de la recapta va ser de prop de 1.000 euros, que es destinaran a comprar un 'kit' d'urgència immediata (un petit hospital de campanya, amb medicaments i material sanitari i d'higiene). A més, feia poques hores que havíem rebut la comunicació del regidor delegat de presidència que, en resposta a un prec presentat per CiU, confirmava l’aportació de 8.600 euros per part de la ciutat a través del Fons Català de Cooperació.

Mataró va demostrar una vegada més que és una ciutat molt solidària. Ho són els mataronins i mataronines i conseqüentment ho és el seu Ajuntament. Però la tragèdia és molt gran i cal seguir enviant ajuts a les persones que han quedat sense res i, sobretot, medicaments i menjar, per això tots els que no van poder passar per la Carpa de CiU per fer la seva aportació, tenen l’oportunitat de col•laborar fent un ingrés al compte 2100.0590.19.0200120170 que l’associació catalano-pakistani PAK CATALÀ ha obert a “la Caixa” per recollir fons amb el mateix objectiu.