18/8/10

Campanya de solidaritat amb el Pakistan

Avui, la gent de CiU a Mataró, amb en Joan Mora al capdavant i acompanyats de l’Àngel Colom, president nacional de la Sectorial d’Immigració de CDC sortirem al carrer per participar en la campanya solidària impulsada des de Convergència, conjuntament amb l'Associació catalano-paquistanesa PAK CATALÀ i IGMAN - Acció Solidària, per ajudar als afectats per les pitjors inundacions que ha sofert, en els darrers 80 anys, el nord de Pakistan.

El nombre de persones afectades augmenta cada dia i, a causa de les aigües infectades, la por és que creixi molt més el nombre de víctimes a causa de possibles malalties com a conseqüència de la contaminació de les aigües, és per això que cal la col·laboració de tots, en la mesura que sigui possible.

El Grup Municipal de Convergència i Unió a Mataró, va reaccionar ràpid i va demanar que, com ha fet en altres ocasions, l’Ajuntament de la Ciutat activi els protocols d'emergència per poder enviar ajut humanitari al Pakistan, responent així a la petició d'ajuda que ha llançat el govern pakistanès per via del seu Cònsol General a Catalunya, el Sr. Ayaz Hussain, que demà serà a Mataró per participar també a la campanya. Avui mateix hem rebut la resposta, en la qual el regidor ens confirma que Mataró aportarà 8.600 euros. Cal reconèixer que aquesta vegada el govern municipal ha contestat ràpid a la nostra demanda, cosa que no és habitual.


Aquesta tarda, tots els que vulguin ens podran trobar, des de les sis i fins a les nou del vespre, a la carpa que CiU instal·larà al carrer de Barcelona, cantonada amb la Baixada de Santa Anna, davant la Capella de Sant Sebastià. També hi serà el Cònsol General a Catalunya del Pakistan, el Sr. Ayaz Hussain, que ahir mateix va confirmar la seva presència.

Aquells que no puguin passar per la Carpa, poden col·laborar fent un ingrés al compte 2100.0590.19.0200120170 que l’associació PAK CATALÀ ha obert a “la Caixa”. Com a referència, cal saber que un “kit” contra la diarrea i el còlera per a 100 persones té un cost de 22 euros i un per cobrir les necessitats bàsiques d’una família de cinc persones durant 4o dies val 18 euros. Això demostra com una petita col·laboració econòmica per part nostra pot ajudar a salvar moltes vides.