17/7/10

A déu Televisió de Mataró

Avui he esborrat definitivament l’enllaç a TVMataró que tenia al meu bloc. Aquest ha estat, per a mi, el reconeixement de que del canal privat, amb vocació de servei públic, que durant 25 anys ha explicat el que passava a Mataró i a les poblacions de l’entorn ha desaparegut definitivament.

De fet, l’1 de juliol vam deixar de veure imatges pel canal que TVM emetia des de que va entrar en funcionament la TDT i ens hem quedat definitivament amb MaresmeDigitalTV, un canal públic municipal, sota el control d’un Consorci format per alguns ajuntaments. Consorci del qual l’Ajuntament de Mataró té majoria absoluta.

Segurament per donar més imatge de fusió, a més, s’ha canviat la imatge corporativa, creant M1TV, fet que comercialment no deu ser pas un encert, atès que la imatge anterior encara no havia assolit un grau de reconeixement suficientment acceptat, però tot sigui per semblar el que no és.

No entraré pas a discutir o argumentar que no es tracta d’una fusió, sinó d’una absorció, crec que només mirant qui seu al Consell d’Administració queda clar per qui ho vol veure. Només vull fer un reconeixement a tots els que durant anys, amb dificultats de tota mena i molt sovint amb el recolzament econòmic de les institucions, van tirar endavant un projecte comunicatiu que ha desaparegut definitivament. A déu Televisió de Mataró i un record molt sincer i molt efusiu per a Lluís Lligonya i tots els que el van acompanyar.